Romantik İlişkiler

Sevgilinizle Aynı Evde Yaşamak

Psikologca 29 Eylül 2024
Sevgilinizle Aynı Evde Yaşamak

Aynı evde yaşama isteği nedense günümüzde bütün kadınların çok istediği bir şey. Bunu isteyen erkekler de var tabii ki fakat kadınlar sanırım erkeği test etmek istiyorlar evdeyken. Aynı evde yaşarken nasıl olduğunu, nasıl davranacağını belki de çorapları nereye çıkaracağını merak eden kadınlar; ilişkinin çok yeni olduğu dönemlerde bile aynı evde yaşamak isteyebilirler. Peki o zaman birlikte bakalım; aynı evde yaşamak nasıl bir fikirmiş...

Erkeklere özel olarak yazıyorum bu yazıyı, baylar evlenmeyi düşünmediğiniz bir kadınla aynı evde ASLA yaşamayın!

Sadece ev rutininiz değil sosyal hayat rutininiz de bozulacaktır. Gerçekten böyle bir şeye gerek var mı? Neden aynı evde yaşayıp birbirinizden soğuyasınız ki? Birbirinize daha çok bağlanacağınızı düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Aynı evde yaşamak size problemden başka pek bir şey getirmeyecek. Evleneceğiniz kadın için durum başka, onunla aynı eve çıkmanız gerekiyor. Sonuçta belki de ömür boyu onunla yaşayacaksınız, buna karar vermek için pratik yapmak lazım. Aksi takdirde aynı evde yaşamanın hiçbir mantığı yok, filmlerde falan gördüğünüz gibi olmuyor yani onu garanti edebilirim :)

Bir kere erkeği dinç ve ilişkide güçlü tutan tabak çevirme olayını aynı evde yaşarken yapamazsınız.

Tabak çevirmeyi yapamamak demek, ilişkide zayıf taraf olmak demektir. Opsiyonlarınız yokken siz ilişkiyi elinizde tutamazsınız.

Bunu okuyacak kadın üyeler için de şunu söyleyeyim, kan bağınızın olmadığı bir erkekle aynı evde yaşamak hiçte düşündüğünüz gibi değil. Çok daha zor. Aynı şey kadınlar için de geçerli, kadınların muhteşem meleğimsi varlıklar olduğunu düşünen erkekler; kadınla aynı evde yaşamaya başlayıp onun da bir insan olduğunu öğrenince kadından soğuyabiliyor(erkeklerin saçma düşüncelerinden biri maalesef bu durum).

Aynı evde yaşamak ilişkiye sıkıcılaştıracak, evliliğe gitmeyecek bir ilişkiniz varken aynı eve taşınmak ilişkiyi belki de ayakta tutan önemli unsurlardan biri olan 'Özlemek' unsurunu devre dışı bırakıyor. Bazen yalnız kalmak isteyeceksiniz çok doğal, insanız sonuçta.

Aynı evde yaşamaya çalışmak özellikle erkek için fakat iki taraf içinde başlı başına bir problem. Girişmeyin dostlar böyle bir olaya, dediğim gibi olay evlilik ise o başka!

Sevgilinizle Aynı Evde Yaşamak Konusu hakkında psikoloğa soru sormak ister misin?

Sevdiğiniz insanla aynı evde yaşamayı istemeniz kadar doğal bir şey yok. Ancak evlenmeyi düşünmeden aynı evde yaşamaya başlamak bazen hiç de düşündüğünüz gibi ilerlemez. Peki sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu? Ortaya nasıl sonuçlar çıktı? Aynı evde yaşarken en çok zorlandığınız şeyler neler oldu? Kafanıza takılanları uzman psikologlarımıza sorun cevaplayalım.

Psikoloğa Soru Sor!

Etiketler:

aynı evde yaşamak
sevgiliyle aynı evi paylaşmak
kadın bakışı
erkek bakışı

Benzer Yazılar