• Anasayfa
  • Blog
  • Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?
Romantik İlişkiler

Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Psikologca 25 Eylül 2024
Bir Erkeğin  Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını mı merak ediyorsunuz? Erkeklerin şifrelerini kırmak ve gerçek niyetlerini anlamak zor gibi görünebilir.

Fakat birçok durumda, 6 açık işaret vardır ki size onun sizden hoşlandığını ancak belli etmemeye çalıştığını gösterir. Böyle durumlarda o sizden saklamak için en iyi çabasını harcarken ve düşüncelerini gizli sayfalara saklarken siz onun hareketlerinden gerçek niyetini anlayabilirsiniz!

Sizinle Konuşabilmek İçin Bahane Arıyordur

Bir erkek sizden hoşlanıyorsa ve bunu saklıyorsa sizinle konuşabilmek için bahaneler bulur. Bu yolla sizi daha iyi tanıyabilmek için fırsat kollar ve bu kılık değiştirmenin altında sizden farklı konularda bilgi almak yatar. Örneğin sizden film önerileri ya da çeşitli talimatlar alabilir çünkü bunları buzları kırmak için ve sizinle konuşup sohbetin nereye gidebileceğini görmek için yapar.

Gözleri Üzerinizde Normalden Daha Çoktur

Bir başka açık işaret ise normalden daha uzun süre gözlerini üzerinizde hissetmenizdir. Örneğin, normalden daha çok göz göze geliyorsanız bu sizinle göz kontağı kurmak istediği anlamına gelebilir. Size çok flörtöz yaklaşmaktansa veya açıkça ilgisini belli etmektense yaptığı bu üstü kapalı hamle, sizden hoşlandığını ancak etrafınızdaki kişiler tarafından açıkça belli olmasını istemediğindendir.

Sizin İçin Her Zaman Uygundur

Sizinle daha çok vakit geçirebilmek için yakaladığı fırsatlara karşı kendisini uygun hale getirdiğini fark etmek önemlidir. Mesela çevresinde başka olaylar oluyorken sizinle vakit geçirmeyi tercih ediyordur ve bir ihtiyacınız olduğunda size yardım talep ediyordur. Size doğrudan sormasa da ve açıkça randevu teklif etmese de yine de sizinle olabilmek için bir yol bulup sizi görecektir ve sizin şartlarınız altında buluşma gerçekleşecektir.

Sizinle İlgili Detayları Hatırlıyordur

Bir başka büyük işaret de sizinle alakalı önemli noktaları hatırlamasıdır. Laf arasında şarkı söylemeyi ne kadar sevdiğinizden, ya da somon balığından ne kadar nefret ettiğinizden, ya da geçenlerde gittiğiniz Ege tatilinden bahsetmişsinizdir ve o da bunları kalbine ve hafızasına kaydetmiştir çünkü söylediklerinize değer veriyordur. Eğer bir erkek sizinle alakalı detayları hatırlıyor ve bunları sizinle sohbet etmek için kullanıyorsa sizden hoşlandığı açıktır, her ne kadar başkalarının bilmesini istemese de.

Gerçek Bir İlk Buluşma Olmasa da Sizi Görüşmeye Çağırıyordur

Sizinle takılmak hoşuna gidiyordur ancak bunun gerçek bir randevu gibi görünmesini istemiyordur. Mesela sizi direk dışarıya davet etmektense şehirde bir yere arkadaşlarını görmeye gittiğini söylüyordur ve sizin de daha sonra görüşmek için oralarda olup olmayacağınızı soruyordur. Bu durumda asıl niyetinin başkalarıyla görüşmek olduğunu, sizin ise ikinci planda olduğunuzu size gösteriyordur ancak gerçek öyle değildir. Reddedilme korkusu olmadan daha az korkutucu olan bu yolla sizinle zaman geçirecek olmak ona daha cazip geliyordur. Eğer doğrudan olmayan görüşme teklifleri alırsanız, bu sizinle ilgilendiğini gösterir.

Sizi Her Zaman Etkilemeye Çalışıyordur

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa fakat sizden bunu saklıyorsa, kendi imkânlarıyla sizi etkilemeye çalışacaktır. Sizin yanınıza gelirken en iyi kıyafetlerini giyecektir, hareketlerine özen gösterecektir ve elinden gelen tüm çabayla ne kadar ayakları yere basan bir erkek olduğunu göstermeye çalışacaktır. Eğer sizi esprileriyle eğlendirmeye çalışıyorsa ve size ne kadar zeki ve iyi eğlence anlayışını gösterebilmek için hikâyeler anlatıyorsa sizi uzun süreli bir şekilde etkilemek istiyordur çünkü sizden hoşlanıyordur. Eğer ilgisi sürekli sizin üzerinizdeyse ve sıklıkla nasıl olduğunuzu, yardım edebileceği bir şeyin olup olmadığını kontrol ediyorsa sizden hoşlandığı açıkça bellidir ancak başkalarının fark etmesini gerçekten istemiyordur.

Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? Konusu hakkında psikoloğa soru sormak ister misin?

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorsunuz değil mi? Blog yazısını okuyun, ipuçlarını yakalayın. Kafanıza takılanları uzman psikologlarımıza sorun.

Psikoloğa Soru Sor!

Etiketler:

ilişki dinamikleri
kadın erkek ilişkileri
bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder?

Benzer Yazılar

Erkeklerin Partnerlerinden Duymak İstediği 14 Şey
Romantik İlişkiler

Erkeklerin Partnerlerinden Duymak İstediği 14 Şey

Bu durum erkeklerin asla konuşmadığı anlamına gelmez. Hatta Time’da yapılan bir araştırmaya göre topluluk önünde yapılan konuşmalarda erkeklerin kadınlardan daha yüksek sesle konuştuğu belirtilmiş. Fakat söz konusu ilişki ve arkadaşlık olduğunda ise kadınlar erkeklere göre daha konuşkanlar. Aşağıdaki konuşma fikirlerini günlük sohbetinizin içine dahil etmeye çalışın ve farkı gözlerinizle görün. Seninle gurur duyuyorum. Kuşkusuz ki erkekler partnerlerinin onlarla gurur duyuyor olmalarını ister. Şu an çok yakışıklı görünüyorsun. Sevdiğiniz kişi sizin ne kadar güzel göründüğünüzü söylediğindeki his hiçbir şeye değişilmez. Onun iltifatına karşılık verin ve ne kadar çekici olduğunu söyleyin. Çöpü çıkardığın için memnun oldum. Bazen hayattaki en basit şeyler en anlamlı olanıdır. Her şey yoluna girecek. Sadece seninle olmak istiyorum. İlişkinizde sadece sizin eşinize güvenmeniz gerektiğini düşünüyorsanız tekrar düşünmelisiniz. Beni mutlu ediyorsun. Sana sarılmaya bayılıyorum. Evet, bu büyük sıkı kollar tabi ki çok çekici. Ancak erkekler de sarıp sarmalanmak ister. Sana saygı duyuyorum. Bana sarılmana ihtiyacım var. Sen ne düşünüyorsun?Seni sen olduğun için seviyorum. Erkekler de her insan gibi kusur sahibidir. Özür dilerim. Bazı insanlar kolayca özür dilemeyebilir. Ancak bu yapıldığında karşıdaki insanın mutluluğu da görmeye değerdir. Her zaman haklı olmayı tercih etsek de üzgün olduğumuzu söylemek ilişkiyi güçlendirmek için önemli bir yoldur. Bu gece iyi eğlen. Sana inanıyorum.

Psikologca 24 Eylül 2024